Unikátní tepelná izolace – to je profil S 9000

Okenní profil S 9000 – Charakteristika

Koeficient tepelné prostupnosti                    UW 0,73 – 1,1 W/m2K


Stavební hloubka                                                 82,5 mm


Počet komor                                                          6 v rámu i křídle


Těsnění                                                                   2 řady dorazové + 1 středové


Možné zasklení                                                    24 až 48 mm


white 3d interior design
Inovativní přístup k výrobě oken přinesl výhody v podobě vynikající tepelné izolace.

Nejlepší možná tepelná izolace

Za výbornými výsledky tepelné izolace stojí precizní vývoj tohoto okenního systému. Dlouhodobá práce na vývoji nakonec přinesla pozitivní výsledky a naměřené hodnoty prostupu tepla přináší jsou více než uspokojivé.
Podařilo se dosáhnout hodnoty Uf = 0,92 W/m²K pro běžnou kombinaci s ocelovou výztuží. Tím je dosaženo požadavků pro využití profilu i v pasivních domech. Za výsledkem stojí inovativní přístup a kombinované využití všech prvků tohoto systému.

Vylepšená statika díky technologii STV®

Firma GEALAN vyvinula technologii STV® (statické suché zasklení). U této technologie se využívá vlepování skla do okenního profilu pomocí unikátní lepící pásky speciálně uzpůsobené pro konstrukci oken. Systém se stává stabilnějším ve chvíli, kdy se sklo vlepí do profilu křídla a tuhost skleněné tabule se přenese na křídlo.
Tímto způsobem je možné produkovat křídla v obvyklých rozměrech. Spojením STV® technologie a ocelové výztuže v křídle jde vyrábět plastová křídla nestandardních rozměrů.

Široký sortiment příslušenství

Okna vždy nepochybně dotvářejí architektonický ráz budovy. Kromě klasických funkcí, jako jsou tepelná a zvuková izolace, bezpečnost, propouštění slunečního světla do místnosti, se podílejí nemalou měrou na celkovém designu stavby. Hojně využívaný, moderní okenní systém S 9000 splňuje všechny tyhle funkce a rozsáhlou nabídkou příslušenství si získává ještě větší oblibu mezi zákazníky.

place to relax in a modern housing
Široký sortiment příslušenství dotváří kompaktnost profilu S 9000.

Z důvodu dosažení maximálního sucha v místnosti se využívá větrací systém GECCO 4. Pomocí nenápadné klapky se z běžných oken stávají okna s přivětráváním. Když panují mírné povětrnostní podmínky je větrací klapka otevřená a okna tak větrají, při vyšší rychlosti větru se klapka uzavře a okna znovu perfektně těsní.

Patentovaný systém GECCO sice zajišťuje připvětrávání, ale nemůže plnohodnotně nahradit klasické větrání. Jednou za čas je zapotřebí vzduch v místnosti úplně vyměnit. Přístroj Air Watch dokáže spolehlivě kontrolovat stav vlhkosti v místnosti.

Zákazníci trvající na dřevěném vzhledu si mohou pořídit plastová okna s imitací dřeva. Okna tak neztrácejí na přirozenosti a zároveň jsou aplikovány výhody plastových profilů. Možnost využít imitaci dřeva si chválí především zákazníci renovující starší rodinný dům, kde okna neruší celkový vzhled stavby. Hodí se i na moderní novostavby, které je zapotřebí vzhledově přizpůsobit do krajinného rázu.

Produkt s nízkoenergetickým standardem určen pro náročné zákazníky poptávající vysokou kvalitu, bezpečnost a vynikající tepelnou izolaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *