V okno – firma s rodinnou tradicí

Velkou práci Vám zajisté dá zorientovat se ve světě plastových oken. Konkurenční prostředí firem zabývající se výrobou plastových oken překypuje nabídkami nejrůznějších typů.

wunstorf-5

 Zákazníci si často neví rady jak se do výměny oken pustit a kde vlastně začít, jak správně měřit velikost profilu oken a dveří. Je nutno se zaměřit na stavební hloubku profilu, která velkou měrou ovlivní tepelně-izolační vlastnosti, pevnost plastových oken, zasklení a funkce kování. Nesmí se opomenout ani počet komor a těsnění v profilu. Díky našim proškoleným pracovníkům v zákaznickém centru budete mít jasný přehled o technických parametrech Vašich budoucích oken, budou k dispozici v případě jakýchkoliv Vašich dotazů a pokusí se najít to nejlepší řešení pro Vás.

08gea

Nově nainstalovaná okna i dveře lze vylepšit různými doplňky. Jedná se většinou o parapety, žaluzie, rolety, sušáky na prádlo atd. K tomu, aby okna správně fungovala je zapotřebí kvalitní montáž. Tu Vám zajistí naši proškolení pracovníci, na které se můžete obrátit s připomínkami.

Při práci dodržují důležité specifické technologické postupy, které zaručují bezproblémový chod rekonstrukce a ve výsledku správnou funkčnost plastových oken. Nabízíme také možnost úklidových a dokončovacích zednických prací. Standardní dobou záruky na okna a jejich montáž je 5 let. V případě zájmu se můžete informovat na prodlouženou záruku a rozebrat s našim personálem její podmínky.

platz5_2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *